Toon 1 - 0 van 0
Geen producten gevonden...

SPA Reine is een uiterst zuiver, natuurlijk mineraalwater, dat door SPA® na een ondergrondse reis van twee tot drie jaar gebotteld wordt. Tijdens die reis krijgt SPA Reine z’n unieke mineraalarme samenstelling en dat zorgt ervoor dat ons water zo zacht van smaak en zo goed voor je is. Een zuiver water dat voor jou zorgt en dat daarom door iedereen op elk moment van de dag gedronken kan worden.

Het water van Spa is in 1583 voor het eerst gebotteld. Nu nog steeds wordt het mineraalwater in het Belgische plaatsje Spa Monopole gebotteld. Naast het bottelen worden hier de flesjes ook geproduceerd en gereinigd om te hergebruiken. Spa's mineraalwater is officieel erkend als natuurlijk mineraalwater, het wordt niet chemisch behandeld of gefilterd. Spa produceert natuurlijke mineraalwaters, waters met smaak en fruit limonades. 

Het is mogelijk om het bezoekerscentrum in l'Eaudyssée de SPA.


SPA is een mineraalarme water door de lage hoeveelheid droogresten. De droogrest, het residu dat overblijft wanneer je een liter water bij 180°C laat verdampen, is slechts 38 mg per liter. En dat maakt SPA® Reine tot een van de meest mineraalarme waters van Europa.