Moët & Chandon

Toon 1 - 0 van 0
Geen producten gevonden...

Moët & Chandon is onderdeel van de multinationale organisatie LVMH. Eveneens de eigenaar van 75 verschillende merken in de wijnen & dranken, fashion & leren goederen, parfum & cosmetica, horloges & juwelen, selectieve retail en andere bedrijven. Een aantal voorbeeld van drank merken die onder LVMH vallen zijn: Dom Pérignon, Ruinart, Hennessy, Veuve Clicquot en Belvedere.

In 1743 is het Champagne merk Moët & Chandon opgericht door Claude Moët. Zijn kleinzoon Jean Remy Moët heeft internationaal merkbekendheid opgebouwd. Nu wordt hun Champagne in meer dan 150 landen wereldwijd vertegenwoordigd. Met 1.190 hectaren aan rijke kalksteen bodem bezit Moët & Chandon de meeste wijngaarden in de Champagne. Ook nog eens van goede kwaliteit, gezien 50% geklasseerd is als Grand Cru en 25% als Premier Cru. Hun wijnkelders rijken tot maar liefst 28 kilometer. 

De Moët & Chandon Imperial is de signature Champagne van het huis. Het is een perfecte blend van meer dan 200 verschillende 'Cru' druiven. Alleen Pinot Noir en Chardonnay druiven worden geblend voor deze Champagne, waardoor elke Imperial Champagne dezelfde gebalanceerde smaak behoudt.