Wijnen! Wijnen! Wijnen!

Wijnen! Wijnen! Wijnen!

En laten wij dat bij Boozly nou net even anders doen ;) Nee nee, geen rare dingen want ook wij drinken wijn gewoon uit een glas (of fles…) maar welke wijnen? Die heerlijke uit Kroatië natuurlijk! 

Voor diegene die het nog niet was opgevallen in onze webshop… Dat is namelijk ook nu het enige land waar wij onze wijnen vandaan halen. Een frisse Pinot Grigio van Ezimit of een romige Chardonnay van Calusari? Wij verkopen het! En het drinken doen we ook zeker… 

Maar waarom nou uit Kroatië? Omdat ze gewoon lekker zijn. Punt. Maarja, daar hebben we je natuurlijk niet mee overtuigd. Laten we daarom maar gewoon even wat weetjes opnoemen van de wijnen daar.

Ook de Kroatische wijnen vallen onder de categorie oude wereld en zijn beter gezegd ouder dan de welbekende Franse, Italiaanse of Spaanse wijnen. Wel 1000 jaar voor Christus! Wijnen maken ze daar dus al een tijdje ;)

Kroatië is ook een veelzijdig land door de wel 130 inheemse druivenrassen die het land aanbiedt. Zeker weten dat er dus altijd wat tussen zit wat jij lekker vindt.

Ook zijn deze wijnen gastronomisch goed inzetbaar! Ze zijn passend bij zowel vis en vlees maar vooral fantastisch bij oesters. Wil jij dus echt even een avondje uitpakken en indruk maken? Haal dan een heerlijk doosje Gillardeau oesters in combinatie met onze Orahovica Grasevina

We hebben natuurlijk veel meer dan dat. De witte wijnen, rosé en ook de rode wijnen ofcourse. Kijk daarom nu snel op onze webshop! Pas wel op, want zodra je de Kroatische wijnen hebt geproefd…. blijf je maar bestellen ;) Wij kijken uit naar jouw! 

Boozly Team
Reacties
b
17 Sep 2021
Bernard
I all the time emailed this blog post page to all my associates,
for the reason that if like to read it afterward my contacts
will too. rk (<a href='https://hot-girls-iodxi.blogspot.com'>https://hot-girls-iodxi.blogspot.com</a>)
Laat een reactie achter