Spaanse drankjes in Spaanse sferen

Spaanse sferen…!

Blijf je nou in NL vakantie vieren maar mis je wel die Spaanse zon? Haal dan de nu de Spaanse zon in huis met deze heerlijke drankjes! Verkrijgbaar in onze webshop natuurlijk ;)

 

Sangria
Het eerste drankje in associatie met Spanje blijft natuurlijk sangria! Heerlijk wijntje met fruit en ijs waardoor het lekker zoet wordt. Kan met rode en witte wijn maar voor de mensen die van iets meer sparkling houden, ook gewoon met een cava. AANRADER: Eet het fruit op…. Daar trekt alle alcohol in. Thank me later!

Tinto de Verano
Fris drankje om thuis te mixen! All you need is: rode wijn, sprite en ijs. Mix het naar gewenste smaak en enjoy!

Cerveza
Kijk in onze webshop welke lekkere biertjes jij kunt scoren! Maak er een Spaanse ‘Clara’ van, wij zouden zeggen een sneeuwwitje, door een koel biertje te mixen met Fanta. Laten wij die nou toevallig allebei verkopen…

Spaanse likeuren
De bekendste blijft dan toch wel Licor 43 (Cuarenta y tres voor de spaans sprekende onder ons.) Smaakt naar vanille en bevat wel 43 ingrediënten. Goh, waar zou die naam nou dan vandaan komen? 

Je kan natuurlijk ook kiezen voor de welbekende rum Bacardi. Komt wel eens waar uit het zonnige Cuba maar Spaans spreken ze er in ieder geval wel….  Daarom rekenen we een Havana Club ook nog wel goed ;)

De afsluiter
Niet echt Spaans maar het wordt er zeker vaak gedronken, een espresso met een scheut Baileys. Het team van Boozly is in ieder geval fan!

Wil jij dit nou een speciale koffie maar dan alcoholvrij? Maak dan een affogato. Bolletje vanille ijs in je koffie en klaar ben je. Eigenlijk is het Italiaans maar ook een spanjaard heeft er geen problemen mee te genieten van dit lekkere toetje dus wij Nederlanders ook zeker niet!

 

Heb jij nou ook zo’n zin gekregen in deze lekkere drankjes? Ga dan snel naar onze webshop om van jouw Spaanse drankje te kunnen genieten!

Boozly Team
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter