Smaakje met een smaakje!

Smaakje met een smaakje!

En dan denk jij, HUH?! Wat bedoelen ze nou…? Nou, Smaakje met een smaakje. Van het merk, rarara, SMAAKJE! 


Wij gaan je alles uit leggen in een paar simpele stappen…


Wie is SMAAKJE?
Smaakje is een bedrijf dat koffiesiropen verkoopt. Vandaar de leuke coverfoto bij deze blog ;) Maar Smaakje is veel meer dan alleen een koffiesiroop. Zij staan voor typisch Nederlands. Alle ingrediënten die in de siropen verwerkt worden zijn lokale producten. Zo dragen zij ook een steentje bij aan een groenere wereld. Smaakje doet dit nog meer door al haar bestellingen te verpakken in 100% gerecycled materiaal en te bezorgen op de fiets. Van de etiketten en flessen tot aan de dozen, alles is gerecycled. En dat fietsen is natuurlijk ook typisch Nederlands ;)

Hoe wordt SMAAKJE gemaakt?
Hoe Smaakje precies gemaakt wordt gaan we je natuurlijk niet vertellen. Wat wij wel kunnen zeggen is dat het typisch Nederlandse smaken zijn. Denk aan Stroopwafel, Kruidnoten of zelfs Appeltaart. Maar 1 die er echt niet te missen valt is dan toch echt wel… Roze Koeken! Hoe heerlijk is dat?

Houd jij dan toch meer van wat minder uitgesproken smaakjes? Dan hebben ze ook classics als Chocolade, Vanille of Hazelnoot. Wij bij Boozly houden wel van er tussen in. Wij gaan dan zelf ook graag voor de smaak Bitterkoekjes ;)

Wat kan je met SMAAKJE?
Zoals wij al zeiden is Smaakje veel meer dan alleen een koffiesiroop. Zo kan je er ook mee bakken en mixen door je milkshake of smoothie. Maar… wij schrijven dit artikel natuurlijk niet voor niks! Want ze zijn ook MEGA lekker door je cocktails! Denk aan een heerlijke Espresso Martini met een kruidnoten siroop. Of een Negroni met vanillesiroop. Doe vooral wat jij lekker vindt! Als je het maar met een Smaakje doet ;) Want dan doe je het goed.

Waar bestel je SMAAKJE?
Kort maar krachtig. Bij ons natuurlijk! Klik hier om jouw bestelling lekkere siroopjes te plaatsen! Vergeet je niet jouw creatieve cocktails te posten….en ons te taggen?

Tot volgende week met een nieuwe blog!

Boozly Team
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter