Red Bull... racing?

Red bull… racing?

Het zal de meeste Nederlanders niet ontgaan zijn. Aankomende zondag is het dan zover… de laatste F1 wedstrijd van dit jaar en een grote kans voor Max om wereldkampioen te worden! En waarom wij hier dan een blog over schrijven? Omdat er geen Red Bull Racing is, zonder Red Bull!

Naast dat wij uitblinken in onze goed geprijsde sterke dranken, exotische wijnen en smakelijke biertjes verkopen wij namelijk ook fris waaronder natuurlijk Red Bull.

Red Bull staat bekend om zijn uitspraak om vleugels te geven aan mensen en zo ook aan ideeën. Red Bull racing is geboren in 2004 om jonge talenten te scouten en hen te laten racen voor wereldtitels. En wat is Max een talent zeg! Wij doen het hem in onze Boozly bus niet na ;) 

De laatste race om te winnen, in Abu Dhabi. Gaat het hem lukken? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Wist je dat… Red Bull uit Oostenrijk komt?

In 1984 is het drankje gelanceerd en ja, ook nog eens op 1 april. Al deze jaren verder kunnen wij in ieder geval zeggen dat dit bedrijf zeker geen grap is geweest. Er worden per jaar namelijk wel zo’n 7,5 miljard blikjes verkocht. Moet je nagaan waar Boozly dan wel niet zal staan over 40 jaar.

Maar weer even terug naar die race. Naast dat er al een hele Red Bull racing merchandise is, hoort er natuurlijk ook een blikje Red Bull bij de wedstrijd.

Dus wil jij nu de full Red Bull racing experience en Max extra supporten? Bestel dan snel je Red Bull hier bij Boozly! Onze koelkast zal er dit weekend vol mee liggen. 

Wil jij zijn overwinning dan ook echt goed vieren met een glaasje bubbels? Bestel die dan ook hier ;)   

Boozly Team
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter