Pink! Pink! Pink!

Pink! Pink! Pink!

Als je kijkt naar onze aesthetic Instagram kan het je zijn opgevallen dat Boozly graag werkt in thema’s. En ja we zijn aangekomen bij een nieuwe kleur... Niets minder dan Roze! Ook nog eens de lievelingskleur van één van onze Boozly-eigenaren, kan jij raden wie? ;)

Hoe gaan we dan te werk in dit thema. Natuurlijk komen er weer een heleboel leuke foto’s aan in de prachtige kleur maar we schrijven ook nog eens een passende blog over roze drankjes. Drink je ze dan ook nog eens op woensdag, dan zit je helemaal op en top in de hoek van Mean Girls… On Wednesday we wear DRINK pink!

Onze coverfoto is natuurlijk niet te missen dus laten we beginnen met Gordon’s Pink!


Gordon’s Pink Gin

Wat heb je nodig?
Natuurlijk Gordon’s pink Gin, Fever tree tonic, ijs, een bakje rood fruit (zoals frambozen of rode besjes) en aardbeien op te garneren. Mooi om te serveren in een origineel Gin & Tonic glas.

Gordon’s pink Gin is al infused met smaken van zoete aardbeien en friszure rode besjes maar door vers fruit toe te voegen komen deze smaken extra goed naar voren. Begin met het G&T glas te vullen met ijs tot ongeveer de helft of de gewenste hoeveelheid. Schenk hierboven op 50 ml pink Gin en vul dit verder aan met 150 ml tonic. Doe er nog wat rood fruit bij en mix dit door elkaar. Snijd een inkeping in een aardbeitje en gebruik deze als garnering aan de rand van het glas. Dan heb je vervolgens een heerlijke roze Gin Tonic!

On to the next….


Absolut Cherry

Wat heb je nodig?
Flesje Absolut Cherry Wodka, 1 limoen, spuitwater zoals bijvoorbeeld deze San pellegrino, ijs en wat kersjes.

Absolut cherry is infused met, je raadt het al, cherry smaak. De drank zelf is helaas niet roze maar wel ideaal om er een lekkere skinny bitch van te maken. Begin met een glas naar keuze (of deze leuke roze die wij in de webshop verkopen om in het thema te blijven) te vullen met ijs tot de helft. Schenk hier 50 ml Absolut Cherry bij en vul aan met 200 ml San Pellegrino. Knijp hier vervolgens een halve limoen boven uit en mix dit met elkaar. Garneer dit met een schijfje limoen en een kers en huppetee, een zoete skinny bitch!


Psst… Deze skinny bitch kan je ook maken met Absolut Raspberry. Vervang dan alleen de limoen door mint en de kersen door framboosjes!


Stëlz Raspberry

Wat heb je nodig?
Welgeteld 1 blikje Stëlz Raspberry.

Vind je het nou ingewikkeld met dat mixen en allemaal teveel gedoe? Dan maken we het heel simpel voor je. Of nou ja, Stëlz maakt het heel simpel voor je. Dit is namelijk alles van een skinny bitch maar dan al in 1 blikje. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het openen en genieten!

En dat met maar 63 calorieën per blikje…


Martini rosato

Wat heb je nodig?
Geen Martini Spritz zonder een fles Martini Rosato, een fles Bailly Lapierre - Crémant de Bourgogne, San Pellegrino en een schijfje grapefruit. Leuk om te serveren in deze wijnglazen!

De kruidige smaken van een vleugje kaneel, kruidnagel en nootmuskaat in de Martini Rosato steekt goed af tegen het bittere van de grapefruit. Om het af te toppen hoort daar dan nog een heerlijke bubbel bij zoals de Bailly Lapierre - Crémant de Bourgogne van onze nieuwe samenwerking met Les Garçons Des Bublés! Laat jij ons weten wat je van deze bubbel vindt? Om dan tot de daadwerkelijke Spritz te komen mix je 50 ml Martini Rosato, 50 ml Crémant en 10 ml San Pellegrino. Garneer met een schijfje grapefruit en klaar!

Ben jij nou niet zo van de mix? Dan hebben we ook nog eens lekkere wijnen met of zonder bubbel! En ja, ook deze zijn roze....


Orahovica Frankovka Rose

Wat heb je nodig?
Een fles Orahovica Rose en dit mooie wijnglas om het nog even extra fancy te maken.

Heel makkelijk dit natuurlijk maar toch binnen het roze thema. Draai de fles open en schenk in. Je best scheutig zijn hoor, ook als het nog geen weekend is ;). Om jezelf dan helemaal te verwennen maak je er een heerlijke borrelplank bij om van te snoepen tijdens het maken van een pasta of risotto met witvis. Deze gerechten gaan namelijk goed met de aromatische smaken van aardbei en framboos, de hogere zuurgraad en frisse beleving van de wijn. Ik zou het even testen als ik jou was!

Misschien toch meer bubbel… en zonder poespas?


Moët & Chandon Rosé Imperial

Wat heb je nodig?
Flesje Moët & Chandon Rosé Imperial en deze Champagne glazen kunnen daar niet bij missen.

Deze kan natuurlijk niet missen van het lijstje. De welbekende Moët maar dan in het roze. Leuk voor als er iets te vieren is! Moët daar een reden voor zijn? Nee hoor want elke dag is een feestje!

Ben je ook geen fan van wijn of bubbels? Dan hebben we nog 2 biertjes… Gelukkig hebben we genoeg anders in onze webshop voor jou!


Gebrouwen door vrouwen Bloesem Blond

Wat heb je nodig?
Flesje Gebr. door vr. Bloesem blond (doosje mag natuurlijk ook)  en ons mooie Longdrinkglas die je hier kan bestellen!

Wie zegt dat bier mannelijk is en vrouwen dit niet kunnen drinken? Beter gezegd nog, waarom zouden vrouwen het niet kunnen brouwen? Dat is wat de twee zussen van Gebrouwen door Vrouwen hebben gedaan en het is een succes ook! En ja, ze hebben ook een roze flesje die wij nu in de highlight hebben staan in lijn met ons thema. Bloesem Blond, een lekker fris en zacht biertje met een zoetige afdronk. Staat ook nog eens mooi in ons Longdrink glas!

Wel op zoek naar bier maar met wat meer spice? Lees dan verder!


Oedipus Mannenliefde

Wat heb je nodig?
Flesje Oedipus Mannenliefde en een stoer glas zoals dit Longdrinkglas Brillante.

Last but not least eindigen we met een biertje. Maar niet zomaar een biertje….. de Oedipus Mannenliefde! Heerlijk fris en fruitig maar lekker opgespiced met smaken als limoengras en pepertjes! Zeker het proeven waard!

Genoeg roze inspiratie dus! Ben jij nou niet van roze (wat wij onmogelijk kunnen begrijpen) dan hebben we nog genoeg anders lekkers voor je hier op onze webshop! Veel koopplezier!

*In November krijg je bij elke bestelling een gratis 4-pack Stëlz…. zolang de voorraad strekt dus wees er snel bij! 

Boozly Team
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter