Mocktail time!

Mocktail time!

Jaja daar zijn ze! Als aansluiting op de blog van vorige week is hier dan eindelijk de inspo voor de mocktails. Laten we beginnen met 5 virgin drankjes maar elke cocktail is natuurlijk om te toveren in een mocktail soooo stay tuned en hou onze blogs in de gaten voor meer!


To start….

Virgin Sangria
Wat heb je nodig?
1 appel, 1 limoen, 1 citroen, 1 sinaasappel, bakje frambozen, 100ml San Pellegrino, ijsblokjes.

Uitleg: Snijd alles in partjes snijden. Maak daarna sap van de appel en sinaasappel. Doe het sap, de partjes, het ijs en Pellegrino in een karaf en mix het. Vervolgens een uurtje in de koelkast laten staan en serveren maar. 

 

Classy Cosmopolitan
Wat heb je nodig?
1 limoen, 50ml cranberry sap, 25ml limoensap, 15ml sinaasappelsap, 3 blikjes Sprite,  ijsblokjes. 

Uitleg: Doe alle ingrediënten inclusief de ijsblokjes in een shaker en shake erop los voor 3-4 minuten. Snijd de limoen in kleine partjes. Vul de inhoud uit de shaker in mooie glazen en serveer met een limoen partje. 

Alcoholvrije Gin tonic
Wat heb je nodig?
Ijsblokjes, 6 flesjes Fever Tree Mediterranean tonic, 1 komkommer, 2 rozemarijntakjes. 

Uitleg: Vul je Long Drink Glas met ijsblokjes en schenk hier de tonic overheen. Snijd/schaaf een langwerpige sliert uit de komkommer en draai deze mooi in het glas. Voeg ook de takjes rozemarijn toe en eventueel extra schijfjes komkommer om het drankje nog frisser te maken. 

Ginger Mojito
Wat heb je nodig?
Verse munt, 1 flesje per glas Fever Tree Ginger Ale, limoensap, suiker, ijsblokjes. 

Uitleg: Vul een lang glas met ijsblokjes. Mix een theelepel suiker, Ginger Ale en een theelepel limoensap in een shaker voor een aantal minuten. Stop dan de takjes munt in het glas en vul met de substantie in de shaker. Et Voila. 

Fruity Explosion
Wat heb je nodig?
10ml Fanta Strawberry, 20ml SAN Pellegrino, 1 bloedsinaasappel, ijsblokjes. 

Uitleg: Schenk de Fanta Strawberry over de ijsblokjes in je glas, zodat deze al gekoeld is. Snijd de bloed sinaasappel in schijfjes en voeg ook deze toe. Vervolgens aanvullen met San Pellegrino en je hebt een heerlijk zoet & fruitig drankje.

 

Ben jij al overtuigd dat een feestje zonder drank ook kan? ;)

Boozly Team
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter