Merchandise but make it trendy and sustainable!

Merchandise but make it trendy and sustainable!

Jaajaa voor de mensen die het niet wisten… Ook wij hebben een super coole merchandise! Wij bieden verschillende artikelen, dus voor iedereen wat wils!

 

Truien

Zoals de titel al zegt is onze merchandise sustainable. En zoals het plaatje laat zien kan dat ook heel trendy! Wij hebben gekozen voor een denimlook dat geproduceerd is van 85% biologisch katoen en 15% gerecycled polyester. En niet te missen natuurlijk ons logo pontificaal op de borst en rug want ja… dat maakt de trui wel op zijn mooist ;)

Het voordeel van het !@# weer hier in Nederland is dan dus ook dat je deze trui bijna altijd aan kan met sweater weather. Dus haal hem snel via de webshop!

T-shirts

Onze t-shirts zijn simpel wit. Maar wat wil je nog meer? Wit is altijd goed en des te meer valt onze reclame op ;) Voor ons dus weer een pluspuntje! De shirts zijn verkrijgbaar van XS tot XL waarbij het vrouwenmodel wat meer getailleerd is dan de mannen. Wil jij dus gaan voor een heerlijk oversized lookje? Ga dan voor een mannen XL! Stylish voor zowel man als vrouw.

Tas

Voor de mensen die iets minder opzichtig zijn hebben wij ook onze super leuke denim sustainable tas! Groot genoeg voor het vervoeren van een paar flessen drank ;) Maar natuurlijk kan je deze voor van alles gebruiken. Als sporttas bijvoorbeeld! Voor het geval je de avond ervoor te diep in het glaasje hebt gekeken en je kater weg wilt sporten. Of als boodschappentas? Om al je snacks te halen om uit te brakken op de bank! Either way, multifunctioneel dus!

 

Zien wij jouw dus de volgende keer op straat met onze merchandise

Boozly Team
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter