Halfvol of halfleeg glas?

Halfvol of halfleeg glas?

Je kent het wel: Van die feestelijke drankjes die niet alleen heel lekker zijn maar er ook nog eens heel mooi uitzien! Want ja hè, het oog wil natuurlijk ook wat ;) Wil jij dit nou ook thuis proberen om je vrienden te verrassen of om jezelf je verwennen? Dan hebben wij de juiste bar tools voor jou! 

Want niet alleen de kleur van de cocktails of de juiste garnering zorgt ervoor dat het er leuk uitziet, maar ook zeker het glas waarin het geserveerd wordt. Laten we die nou ook eens verkopen in veel verschillende soorten, maten en ook kleuren!

Ga bijvoorbeeld voor deze te leuke roze! Of heeft deze blauwe eerder jouw voorkeur? Maar deze groene kan natuurlijk ook!

Wil jij het een beetje opspicen?

Maak dan een heerlijke longisland (de drank hiervoor kan je natuurlijk mee bestellen bij ons in de webshop!) in dit longdrinkglas. Of deze?

Als je het nou echt goed en professioneel wilt doen, haal je ook meteen die shaker, strainer en jigger in huis. Maak er vooral een leuk showtje van voor je gasten! 

Of ga je juist voor fancy?

Een lekker dinertje met een overheerlijke wijn uit deze mooi versierde wijn glazen. Echt fancy? Dan kan je ook voor de champagneglazen gaan.

Shotjes doen we natuurlijk ook en ook daar hebben we deze leuke glaasjes voor!

Vroeger werden ijsjes geserveerd in coupe glazen. Des te meer reden om deze nu te gebruiken voor een lekkere affogato! Bolletje ijs, espresso shot en jouw voorkeur voor Amaretto of Baileys. How easy?

Heb jij nou geen zin in deze poespas allemaal en wil jij gewoon even lekker relaxen op de bank met een lekker glaasje whisky? Geloof me dat je er dan wel meer van geniet als je die uit dit glas drinkt ;) Tip: Bewaar je whisky in deze mooie decanter.

De glazen moeten natuurlijk ook gevuld worden! Kijk op onze webshop voor de lekkerste dranken! 

Boozly team
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter