Green Green Green

Zoals jullie allemaal weten werken wij graag met kleur thema’s. This week… Green! Wat dat inhoudt voor de blog? Dat we het gaan hebben over groene drankjes natuurlijk.

Wat komt er dan zoal aan bod? Denk aan Jägermeister, Tanqueray gin om te mixen voor de lekkerste cocktails maar ook Absolut lime! En niet te missen… het wel bekende groene flesje… HEINEKEN!

Ready?

Om te beginnen met een heerlijke cocktail, Greeny spice! Leuk hè, hebben wij zelf bedacht ;)

Wat heb je nodig?
Dit geweldige glas in een mooie Ebony green kleur
100 ml Tanguaray London Gin
150 ml Fever tree Tonic water
Rode peper (bijv. Spaanse)
Cayennepeper
IJsklontjes

Wat ga je doen?
Vul je glas met ijsblokjes en giet hier vervolgens de Gin en de Tonic overheen. Mix dit door elkaar met een lepel. Wil je het nou echt professioneel doen? Doe dan deze ingrediënten in deze cocktailshaker voor de perfecte flavour en consistency! Maak jouw drankje af met cayennepoeder naar smaak en garneer met een spaans pepertje op de rand. Et voila! Jouw spicy cocktails is klaar!

WARNING!!! Hou je niet van spicy? Neem dan wat minder van de pittige ingrediënten of sla deze helemaal over voor een standaard G&T die overigens ook altijd heel goed naar binnen gaat ;)

 

Klaar voor de volgende cocktail? This time we name it Lime it up!

Wat heb je nodig?
Een longdrink glas als deze!
150 ml Absolut Lime
150 Minute Maid Appelsap, overigens ook een groene verpakking ;)
50 ml limoensap
IJsblokjes
Mintblaadjes

Wat ga je doen?
Vul je glas met ijsblokjes en giet hier alle vloeibare ingrediënten overheen. Mix! Wil jij de beste cocktail? Dan vertellen wij je nogmaals om dit in een cocktailshaker te mixen. Hier te bestellen op onze website! Als je alles goed hebt gemixt is het laatste gedeelte aangekomen. Maak jouw drankje af met een muntblaadje en geniet van jouw zelfgemaakte cocktail!

 

We gaan nog even verder… maar nu met wat minder poespas. Oftewel, gewoon lekker kant-en-klaar!

Zoals we in het begin al zeiden hebben we het ook kort over Heineken. Want ja… do we need to say more?

Verder hebben we dan ook nog Jägermeister die we even aan bod moeten laten komen. Het bekende shotje! TIP! Doe je shotglazen als je die hebt in de vriezer voordat je hier Jägermeister inschenkt! Door de kou ben je weer helemaal terug bij de Apres ski ;) Heb jij nou geen shotglazen thuis? 3x raden… ook die kan je hier bij ons bestellen!

Dan nog even last but not least…

Een heerlijke wijn! Dit kan natuurlijk niet ontbreken van ons lijstje. En dan hebben we het over niets minder dan een goede Chardonnay. Wist je dat de Chardonnay die wij verkopen uit Roemenië komt? Hierdoor is deze minder vol in de mond maar doet zeker niet onder van smaak in vergelijking tot Franse Chardonnay’s, zoals de Chardonnay die wij uit Zuid-Afrika verkopen. En dat ook nog eens voor een leuk prijsje!

Zit jouw favo drankje er deze week niet tussen? Neem dan hier een kijkje op onze webshop en dan zien wij jouw bestelling snel voorbij komen!

Boozly Team
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter