Drinks in movies...

Drinks in movies…

We kennen het wel. Je zit in de bioscoop, hebt een lekker bak large popcorn voor jezelf gehaald en vlak voordat de film begint, dan hoor je het. PLOP! Iemand in de zaal die een grolsch flesje net open popt. Heerlijk dat geluid! Hij of zij zal zich zeker amuseren met de film die zo gaat beginnen en misschien heb jij er zelf ook wel eentje gehaald ;) Toch is dat niet waar deze blog over gaat. Het heeft er natuurlijk wel wat mee te maken anders dan heeft dit hele stukje niet heel veel waarde.

Waar gaat het dan wel over? Nou, zoals zij met een grolsch biertje gaan genieten van de film die zich af gaat spelen op het doek, staat deze blog in trant van de acteurs die ook wel van een drankje houden zowel op het doek als daarbuiten. Ben jij nieuwsgierig wie dit zijn? Lees dan vooral nog even verder…

#1
Laten we beginnen bij nummer één. Of moeten we zeggen number 007 ;) Als deze hint niet duidelijk is over wie het gaat, dan wensen wij jou veel succes bij het spelen van een potje 30 Seconds of Party & Co. De zin ‘Shaken, not stirred’ is natuurlijk wat iedereen doet denken aan de iconische James Bond-films. Maar drinkt onze knappe Daniel Craig deze zelf ook? Echt niet! In een recentelijk interview liet hij los geen fan te zijn van de famous Vodka Martini. Wel drinkt hij graag een Vodka Soda. Had je niet gedacht he? Toch verklaard dat wel hoe hij zijn lean en gespierde lichaam behoudt… Kunnen we dus best als voorbeeld nemen.

#2
Bij de nummer 1 hielden we het nog netjes… Laten we het nu hebben over iemand waarvan je niet zou verwachten dat deze soms te diep in het glaasje keek voor de set. We hebben het over niemand minder dan Daniel Radcliffe! Je weet wel, onze lieve en schattige Harry Potter. Op de set kon hij van alles laten verdwijnen maar zo dus ook buiten de set om en dat waren toevallig wel veel glaasjes boterbiertjes ;) Niet heel gek dat deze acteur wel vaker een beetje aangeschoten of brak voor de camera stond. Maar gelukkig neemt het niet af van de mooie fantasie-opnames die verder gemaakt zijn!

#3
Who doesn’t like sitcoms? Precies, niemand. Je kan ze elk moment aanzetten en ze zijn altijd wel goed. Van Modern Family, Friends en Big Bang Theory tot According to Jim, Outdoor man en Two and a half men. Van deze laatste sitcom kennen we allemaal wel de hoofdrolspeler Charlie Harper, gespeeld door Charlie Sheen, die in de serie wel houdt van een slokje whiskey. Hij dronk alleen geen appelsap zoals ze dat wel vaker doen als vervangen van whiskey in films, maar hij dronk echt! En zeker buiten de set om kon hij goed drinken voor twee en een halve man in zijn eentje ;) Maar Charlie stond hier dan ook zeker om bekend en eigenlijk wisten we dit allemaal al so tell me something new... Next!

#4 
Cosmopolitan. Instant Sex in the City vibes. Ladies, do we need to say more? Behalve dat je van deze lekkere cocktail nu ook een Boozly box kan bestellen ;) Maar nog even verder op deze heerlijke cocktail, of eerder Sarah Jessica Parker die fanaat is van dit drankje in de serie. Deze dronk ze ook graag als cocktail als ze even niet druk was met acteren. Inmiddels heeft ze deze alweer ingewisseld voor een andere favoriete. Want ja, geloof het of niet, ze heeft ze stilleto-hakken ingeruild voor stevige regenlaarzen waarin ze haar druiven plukt voor, jawel jawel, haar eigen wijn! Elke dag drinkt ze hier wel een glas van geeft ze toe in een recent interview. Wij snappen haar maar al te goed. Cheers to that!

#5
Suicide Squat, I Tonya, Focus and Bombshell. Allemaal verschillende films maar 1 ding hebben ze gemeen en dat ze een Bomshell is kan je zeker wel zeggen. Margot Robbie heeft vele films en series inmiddels op haar naam staan maar ook zij begon als rookie. Een van de films waar zij bijvoorbeeld heel zenuwachtig van werd in haar beginjaren is de welbekende Wolf of Wallstreet. Hierin stond zij pal tegenover Leonardo Di Caprio en pfffoee jaa, wie word daar niet zenuwachtig van... Om haar zenuwen een beetje te bedwingen tegenover deze knappe vent, ookal mag ze er zelf ook zeker wezen, sloeg ze een aantal shotjes Tequila achterover. Dus ben jij ergens heel zenuwachtig voor? Shotje Tequila en je kan er weer tegenaan. Mits het wel verantwoord is... ;)

Boozly Team
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter