Boozly x Stëlz

Boozly x Stëlz

BIG NEWS! Vanaf nu verkopen wij Stëlz! Voor de mensen waarbij dit populaire drankje helemaal langs hun heen is gegaan, gaan wij even uitleggen wat het is en hebben we ook nog eens een leuke verrassing… ;)

Wat is Hard Seltzer?
Seltzer = soda; sodawater; spuitwater.’ Een groot onderdeel van deze nieuwe categorie alcoholische drankjes. Maar wat maakt het nou een Hard Seltzer? Er zit tot 5% alcohol en ongezoete fruitaroma’s in. Door het lagere alcoholpercentage bevat het ook nog eens minder calorieën. Lijkt dus eigenlijk op een ‘skinny bitch’ maar dan met een heerlijk zoet smaakje. Ideaal voor mensen met een bewuste levensstijl die gezond willen leven, maar toch willen genieten!

Stëlz
Na de populariteit van deze lekkere hard seltzer drankjes in Amerika, is er nu ook de Nederlandse variant… STËLZ! De eerste Nederlandse Hard Seltzer met niemand minder dan Monica Geuze herself als mede-eigenaar. Stëlz bevat geen suikers, koolhydraten of gluten en past helemaal in de trend om gezonder te leven. Met pure smaken van fruit, de bubbel van het spuitwater en de kick van 4,5% alcohol is Stëlz bewuster dan elk ander mixdrankje en spannender dan een ‘skinny bitch’. Stëlz komt in de heerlijke smaken Mango, Raspberry, Lime and Grapefruit! Voor iedereen wat wils dus!

Wist je dat….  Stëlz maar 63 calorieën per blikje bevat?

Dit nieuwe trendy bedrijf is dan ook enorm aan het groeien en ook wij helpen daarin een handje mee!

November maand = Stëlz maand
Voor diegene die nieuwsgierig zijn geworden maar niet bekend zijn met Stëlz hebben wij een super leuke actie! Bij elke bestelling in onze webshop, krijg je nu een gratis 4-pack Stëlz!
(Zolang de voorraad strekt… dus ik zou maar gaan bestellen!) Ook zijn ze natuurlijk gewoon te bestellen in de webshop maar uhhh als ik jou was zou ik die gratis actie nog even meepakken ;)

Either way… Wij zijn helemaal fan en ook onze koelkasten zijn gevuld met de lekkere smaakjes van Stëlz… Nu jij nog! Klik dus snel hier om je bestelling te plaatsen en ontvang snel jouw gratis 4-pack!

Boozly Team
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter