Avondje alcoholvrij?

Avondje alcoholvrij?

Wie zegt dat er drank moet zijn voor een gezellig feestje? Geloof ons, ook zonder alcohol kan je een goed feestje bouwen! Boozly gaat helemaal mee met deze non-alcoholische trend :)

Het heeft namelijk zo zijn voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer na te denken over een kater de volgende ochtend, lijkt mij in ieder geval een stuk lekkerder wakker worden toch?

Taste it!
Maar ook dat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten en smaken 0.0 bieren, alcoholvrije wijnen en mocktails bij komen maakt het makkelijker om over te stappen. En ze smaken zóóó lekker!

Shake it!
Jij hoeft echt geen alcohol op te hebben om lekker te kunnen dansen. Gewoon lekker schudden met die billen! Feel the music and let your body do the rest. Daarnaast sta je een stuk stabieler op je benen zonder de drankjes.

Try it!
Dat iedereen aanspreekbaar blijft is misschien wel een van de grootste voordelen! Geen gênante telefoontjes meer naar je ex of nieuwe liefdesverklaringen naar je crush, weg met de 'Het spijt me ik was dronken' the day after of boven het toilet hangen terwijl je vriend(in) je haar vast houdt.

Klinkt ideaal dus!

Buy it!
Daarom verkoopt Boozly ook alcoholvrije biertjes. Een heerlijke Affligem Blond, Brand Weizen of IPA bijvoorbeeld. Je kan natuurlijk ook voor de verfrissende soda’s gaan om jou favo mocktails mee te maken.
Bekijk binnenkort onze blog over heerlijke alcoholvrije cocktails voor inspiratie.

Either way, klik hier voor onze webshop en wij zien jouw bestelling graag en snel voorbij komen!

Boozly Team
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter